Loteria bonurilor fiscale -extragerea speciala de Paste

Extragerea speciala de Paste a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc pe data de 2 mai 2016. In urma acestei extrageri au fost validate ca si castigatoare bonurile cu valoarea cuprinsa intre 934.00 si 934.99 RON emise in data de 24 februarie 2016.

Bonurile fiscale emise in perioada 1 februarie si 16 aprilie 2016 au fost valabile pentru acesta extragere.

Utilizatori care detin bonuri inscrise la noi in sistem sunt rugati sa isi verifice adresa de email pentru a vedea daca au primit din partea noastra un email prin care va confirmam ca aveti un bon castigator printre cele inscrise pe site-ul nostru. Ceilalti participanti, verificati toate bonurile pe care le detineti pentru vedea daca sunteti unul dintre fericitii castigatori.

Va reamintim ca pentru a va revendica premiul, castigatorii trebuie sa se prezinte in termen de 30 de zile la Administratia fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala aferenta teritoriului de ca care apatineti, unde veti depune bonul fiscal castigator in original, o copie a actului de identitate si o cerere pe care o veti primi gratuit la sediul administratiei fiscale la care depuneti bonul.

Facebook