Loteria bonurilor fiscale - rezultate 20 martie

Extragerea aferenta lunii februarie 2016 a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc pe data de 20 martie 2016. In urma acestei extrageri au fost validate ca si castigatoare bonurile cu valoarea cuprinsa intre 293.00 si 293.99 RON emise in data de 7 februarie 2015.

Bonurile fiscale emise in perioada 1 si 29 februarie 2016 au fost valabile pentru acesta extragere.

Utilizatori care detin bonuri inscrise la noi in sistem sunt rugati sa isi verifice adresa de email pentru a vedea daca au primit din partea noastra un email prin care va confirmam ca aveti un bon castigator printre cele inscrise pe site-ul nostru. Ceilalti participanti, verificati toate bonurile pe care le detineti pentru vedea daca sunteti unul dintre fericitii castigatori.

Va reamintim ca pentru a va revendica premiul, castigatorii trebuie sa se prezinte in termen de 30 de zile la Administratia fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala aferenta teritoriului de ca care apatineti, unde veti depune bonul fiscal castigator in original, o copie a actului de identitate si o cerere pe care o veti primi gratuit la sediul administratiei fiscale la care depuneti bonul.

Facebook