Loteria bonurilor fiscale - rezultate 22 noiembrie

Extragerea aferenta lunii octombrie 2015 a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc pe data de 22 noiembrie 2015, incepand cu ora 17.00. In urma acestei extrageri au fost validate ca si castigatoare bonurile cu valoarea cuprinsa intre 772.00 si 772.99 RON emise in data de 11 octombrie 2015.

Toate bonurile fiscale emise in perioada 1 si 31 octombrie 2015 au fost valabile pentru acesta extragere.

Utilizatori care detin bonuri inscrise la noi in sistem sunt rugati sa isi verifice adresa de email pentru a vedea daca au primit din partea noastra un email prin care va confirmam ca aveti un bon castigator printre cele inscrise pe site-ul nostru. Ceilalti participanti, verificati toate bonurile pe care le detineti pentru vedea daca sunteti unul dintre fericitii castigatori.

Va reamintim ca pentru a va revendica premiul, castigatorii trebuie sa se prezinte in termen de 30 de zile la Administratia fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala aferenta teritoriului de ca care apatineti, unde veti depune bonul fiscal castigator in original, o copie a actului de identitate si o cerere pe care o veti primi gratuit la sediul administratiei fiscale la care depuneti bonul.

Facebook