Mai multe sanse de castig

Atentie. Nu aruncati bonurile.
Daca vreti sa participati la loteria bonurilor fiscale trebuie sa pastrati bonurile chiar daca le inscrieti pe site-ul nostru, deoarece in cazul in care detineti un bon castigator trebuie sa va prezentati cu el la o filiala ANAF pentru validare.

In cadrul extragerilor se vor lua in considerare bonuri cu valoarea intre 1 RON si 1000 RON. In plus, se vor lua in calcul doar valorile intregi, cele de dupa virgula fiind excluse. De exemplu, un bon cu valoarea 1.5 RON se va considera ca fiind 1 RON. Un bon cu valoarea 23.6 RON se va considera 23 RON.

Chiar daca bonurile nu sunt castigatoare la o extragere efectuata pe parcursul anului, nu le aruncati! Ministerul Finantelor va organiza o extragere speciala de Craciun la care participa toate bonurile emise dupa data de 2 februarie 2015. Aceasta inseamna mai multe sanse de castig.

Bonvalid.ro va ajuta sa tineti o evidenta mult mai usoara a bonurilor. Ganditi-va cate sute de bonuri veti avea in luna decembrie si cat de greu va fi sa cautati prin toate bonurile pentru a vedea daca sunteti unul dintre fericitii castigatori. Din acest motiv, site-ul nostru vine in ajutorul dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti corect bonul si sa il pastrati. Nu este nevoie sa mai cautati prin teancul de bonuri, deoarece noi va vom anunta prin email daca sunteti castigator.

Facebook