Rezultatele extragerii din data de 18 octombrie 2015

Astazi, 18 octombrie 2015, la ora 17.20 a avut loc extragerea aferenta lunii septembrie a Loteriei bonurilor fiscale. Bonurilor castigatoare sunt cele care au o valoare cuprinsa intre 274.00 si 274.99 RON iar data la care au fost emise acestea este 16 septembrie 2015.

La aceasta extragere au participat toate bonurile fiscale care au fost emise intre 1 si 30 septembrie 2015.

Daca aveti bonurile inscrise la noi in sistem va rugam sa va verificati adresa de email pentru a vedea daca ati primit un email in care va anuntam ca aveti un bon castigator printre cele inscrise pe site-ul nostru. Ceilalti participanti, verificati toate bonurile pe care le detineti pentru vedea daca sunteti unul dintre castigatori.

Pentru revendicarea premiilor castigatorii trebuie sa se prezinte in termen de 30 de zile la Administratia fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala aferenta teritoriului de ca care apatineti, unde trebuie sa depuneti bonul fiscal castigator in original, o copie a actului de identitate si o cerere pe care o veti primi gratuit la sediul administratiei fiscale la care depuneti bonul.

Facebook