Termeni si conditii

Va multumim pentru accesarea site-ului www.bonvalid.ro, numite in continuare "Site". Accesarea acestui site se considera tacita si fara rezerve. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati conditiile de utilizare ale acestui Site, atunci va rugam sa parasiti acest Site.


1. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Acesta este un site non-profit, care va autorizeaza sa vizualizati si sa gestionati informatii personale, non-comerciale. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus fara acordul partilor. Continutul acestui Site si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor.

Acest site isi rezerva drepturile de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea, alterarea continutului, a securitatii Site-ului sau incercarea de a ataca sau discredita serviciile oferite prin intermediul acestui Site.


2. Reguli de utilizare

Sunt strict interzise:

- incercarile de testare a vulnerabilitatii sau accesarea serverelor, fara autorizatia explicita scrisa a proprietarului;

- atacurile software de flooding sau orice alta natura;

- arhivarea, pastrarea sau incercarile de copiere a informatiilor existente pe acest Site;

- incercarile de a modifica sau sterge continutul acestui Site.

Incalcarea oricarei reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.


3. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui Site poate fi modificat, iar utilizarea acestuia se face pe propria raspundere. Utilizarea acestui Site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Acest site nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui Site.


4. Confidentialitate si informatii personale

Categoriile de date prelucrate de acest Site sunt: adresa de email sau adresa de facebook. La inregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator si parola. Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul trebuie sa isi confirme adresa de email pentru a putea utiliza serviciile oferite de acest Site. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile Site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terti, acest Site nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

Acest Site foloseste "cookie-uri" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de catre terti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini nu vor putea fi accesate.

Site-ul isi rezerva dreptul de a prezenta reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terti (sponsori, parteneri, furnizori de publicitate).

De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment, modificarile fiind facute publice in aceasta pagina si intrand in vigoare din momentul postarii pe Site. Prin acceptarea termenelor si conditiilor va dati acordul pentru includerea adresei dumneavoastra de email in baza noastra de date, care poate fi folosita in scop de marketing. Astfel, veti fi tinuti la curent cu mesajele informative, oferte si servicii oferite de partenerii nostri prin posta electronica. Veti putea renunta oricand la contul existent pe Site prin accesarea instructiunilor de pe Site.


5. Legislatie aplicabila si jurisdictie

Termenii si Conditiile de utilizare a acestui Site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare a acestui Site.

Facebook